HUR SNYGG FÅR MAN BLI??


I WANNA BE YOUR DOG

Att ha en longboard som man sen kan åka på hade inte vart helt fel så här på sommaren! Dock så har jag ju varken bräda eller balans.Men övning ger ju färdighet, right?

VILKEN DAG

Mötte upp Michaela och vi cyklade till Duse efter några varma härliga timmar där trampade vi hemmåt.Jag hann komma innanför dörren innan det var dags att byta om och cykla till träningen (klarade 95kg i mark idag!!!)

IS THERE LIFE ON MARS?


SMILE LIKE YOU MEAN IT

Jag vill också ha så här häftiga naglar, men hur i hela friden har hon gjort?
bild via Karin

30STM ♥


NO ONE ELSE CAN SPEAK THE WORDS ON YOUR LIPS

Idag smälter jag bort här i lägenheten ska jag be att få tala om för er, men hellre det än fryser! Här kan vi dessutom käka plopp tills vi stupar vilket inte känns som några problem för mig.Finns inte så mycket mer att säga, livet i huvudstaden leker och jag längtar så mycket till fredag!

STOCKHOLM I MITT HJÄRTA

Om allt gått som det ska så har tåget mot Stockholm precis börjat rulla.Där ska jag befinna mig i en vecka för lite barnpassande.Älskar Stockholm så de lär nog bli trevligt och på fredag väntar något riktigt kul!

STJÄRNORNAS KRIG


Nu blir det film med min partner in crime Michaela, låter fint i mina öron!

DE STÄNGER MEN INGEN BRYR SIGBLIR BLIND NÄR ALLA LAMPOR LYSER.DET HÄR ÄR VÄRT ATT DÖ FÖR, JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER



kIq8sQ on Make A Gif, Animated Gifs
Jag har blivit lite Veronica Maggio frälst efter peace.

STRÄCK UT DIN HAND

Tjenare kompisar, idag gick jag till farbror doktorn för att utesluta dödssjukdom då jag inte slutat hosta sedan de satans p&l bacillerna byggde bo hos mig. Så nu har jag fått en sådan här grej att andas in, bara den hjälper så är jag glad!

VÄRLDENS FINASTE CIMON

Sommarpratar i radio 1 nu 14.00-15.00 ingen är gladare än jag! Gå in på http://webradio.radio1.se/webbradio/webbradio-radio1.php så kan ni också lyssna.

JAG HAR GLÖMT ATT VISA ER MINA NYA ÄLSKLINGAR

Dock så har dom varit och blivit dammiga på p&l och färgen var inte så lätt att få rättvis på bild.

OM DU ALDRIG PROVAT HUR KAN DU DÅ VARA SÄKER

Oskar var faktiskt en av dom som jag inte hade några som hellst förväntningar på.Men han var riktigt bra live till min förvåning, tror jag blev lite kär i honom på köpet!
En av våra tält grannar berättade att han en gång hade blivit skjutsad av Oskar till Lidingöloppet, hur mycket av det som var sant har jag dock ingen aning om haha.Känns mer som om han pratade om en dröm måste jag erkänna!

YES SIR I WOULD LIKE TO BE AN INDIAN TODAY, TOMORROW AND FOR THE REST OF MY LIFE


Örhänge köpt på Peace & Love.

MATBLOGG NÄSTA?


Det där med jordnötssmör för mig lite nostalgisk på något vis.

HEMMA IFRÅN BORLÄÄÄNGE

Igår kom vi hem ifrån peace and love som var helt underbart och jag längtar redan tills nästa år! Fick dock feber och blev förkyld i lördags vilket inte var lika kul.Men idag har jag mått bättre! Tänkte göra en liten video med lite klipp och bilder ifrån festivalen så de kommer nog imorgon.Peace out!

RSS 2.0